Project Description

BIOHAJKLINIKA

“Hajhullás, kopaszodás, túlzottan zsíros vagy száraz haj, korpásodás tüneteivel küzd? Tudta, hogy a rohanó világunkban a stressz és a civilizáció káros környezeti külső és belső hatásai jelentkeznek a hajon és fejbőrön? Tudta, hogy a hajhullás nem csak a férfiakat érinti? Akár nő, akár férfi, kismama vagy gyerek, változó korban lévő és idős emberről van szó, egyaránt érinthetik őket a haj és fejbőr betegségei, amit mindenképp kezelni kell szakképzett hajgyógyász segítségével! Hajgyógyász központunkban a hajgyógyászat szakterületén egyik legmagasabban képzett szakemberek személyre szabott kezelést állítanak össze a haj és fejbőr problémáira, melyet speciális kozmetikai gépekkel és módszerekkel, és biológiailag aktív hatóanyagokkal végeznek.

A diagnosztika pontos és tudományos megállapításához mikrokamerás vizsgálatot végzünk. A mikrokamerás vizsgálat során a fejbőr, hajgyökér és hajszálszerkezet állapota is ellenőrizhető.

A hajgyógyász belső problémákra is rávilágít, mert a fejbőrünkön található összes akupunktúrális pontunk jelzi testünk biokémiai és működési változásait. A felborult egyensúly hajhulláshoz, korpásodáshoz vagy egyéb tünetekhez vezet.
Elsősorban a haj minősége, színe, tartása vagy vastagsága változik meg. Súlyosabb esetekben, genetikai,és foltos kopaszodás, menopauza, psoriasis, vagy kemoterápia okozta hajveszteség kezelését is sikeresen gyógyítjuk.”

Forrás: biohajklinika.hu

Biohajklinika
SZÜKSÉGES KOMPETENCIÁK

HTML, CSS, PHP, MySQLi, cPanel, Photoshop, Illustrator

KATEGÓRIÁK

Webfejlesztés / Grafikai munkák

JOGTULAJDONOS

Hajtincs Kft.

Weboldal megtekintése