BOGNÁR BÚTOR

„A vállalkozás alapítója – és egy személyben tulajdonosaként, 1998-tól, mint asztalos, dolgozom a saját műhelyemben és részben Németországban, egy asztalos műhelyben. Már az alapítástól fogva az egyedi igények kielégítésére nagy hangsúlyt fektettem, amelynek során mindig a precizitás és minőségi munkavégzés állt a középpontban. Egyedi megrendelés alapján bármilyen bútort elkészítek, előzetes egyeztetés után, vagy már az elkészített termékeimből kiválasztható bármely készítményem. Néhány munkám a referencia menüpont alatt is megtekinthető a több száz elkészített munkáim közül.

Az általam kivitelezett termékek jellemzői között ugyanúgy megtalálható az alacsony ár mellett, a korszerű és modern forma, a tartósság, a széles választék, és a garancia. Munkám egyben elhivatottság is, hisz nem kevesebb a célom, minthogy mindenki számára a megfelelő személyre szabott dolgot készítsek.

Vállalom irodák, otthonok, lakások, családi házak, üzletek, éttermek bebútorozását és minden egyéb dolgot, ami bútorlapból készül.

Egyedi kivitelezésben, rövid határidővel, szállítással, beépítéssel vállalom.

Ezen kívül vállalok lambériázást, parkettázást, gipszkartonozást, lépcsőlapok, galériák építését. Amennyiben honlapomon található referenciafotóim felkeltették érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeim valamelyikén.”

Forrás: bognar-butor.hu

Bognár Bútor
SZÜKSÉGES KOMPETENCIÁK

HTML, CSS, PHP, MySQLi, cPanel, Photoshop, Illustrator

KATEGÓRIÁK

Webfejlesztés / Grafikai munkák

JOGTULAJDONOS

Bognár Péter e.v.