RÓLUNK

Cégünk azért jött létre, hogy kiszolgálja a KKV szektor mindennapi igényeit. Szakmai tapasztalatunkat felhasználva biztosítjuk a zavartalan működést partnereinknek az informatika területén.

FIATAL, AGILIS, MÉGIS TAPASZTALT CSAPAT

Csapatunk tagjai szenvedélyesen foglalkoznak szakterületükkel és folyamatosan képzik magukat, hogy munkájukat a legmagasabb szakmai szinten tudják végezni. Bemutatjuk csapatunk vezetőit.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
Mosolygó Zsolt
Mosolygó ZsoltCEO & Backend dev
15 éve foglalkozom weboldalak és webáruházak tervezésével valamint kivitelezésével. Már a kezdetek óta ezzel a területtel foglalkoztam a legszívesebben és ez azóta sem változott. Lenyűgöznek az új webes technológiák, melyeket a munkám során is igyekszem felhasználni.
Pócsföldi Gergő
Pócsföldi GergőCEO & Vezető grafikus
Középiskolában kezdtem aktívan foglalkozni grafikai programokkal, színelmélettel és weboldalak grafikai terveivel, azóta pedig folyamatosan képzem magam grafikai témában. Nagyon fontos számomra, hogy az ügyfeleinknek maximális minőséget nyújtsak a munkám során.
Simigh Tamás
Simigh TamásVezető technikus
Mindig is érdekelt az elektronika, már gyermekként is folyton bütyköltem valamit. Azóta ez életformává vált. Szabadidőmben egyedi PC-ket, robotokat és minden féle elektronikai eszközt építek, az itt szerzett tapasztalatokat pedig munkám során kamatoztatom.
Drobnyák Balázs
Drobnyák BalázsMicrosoft rendszergazda
10 éve foglalkozom server clusterek tervezésével, telepítésével és konfigurálásával Microsoft Windows Server alapokon. Emellett érdekelnek a különböző biztonsági technológiák is, amikkel a lehető legjobban megvédhetem az általam tervezett rendszereket

SZERVIZ GARANCIA

Célunk, hogy ügyfeleink zavartalanul tudják végezni mindennapi munkájukat, ezért hoztuk létre az eseti szerviz garanciánkat. A nem szerződéses partnereknek minden általunk elvégzett munkára 14 nap szerviz garanciát vállalunk, mely időtartam alatt, ha újra fellépne az adott probléma, azt díjmentesen javítjuk. A garancia az alábbi szolgáltatásokra érvényes:

 • Számítógépek javítására

 • Szerverek javítására

 • Szerverek telepítésére, beállítására

 • Hálózatok beállítására

 • Egyéb rendszergazdai szolgáltatásokra

  +36 30 / 379 1833

RÓLUNK MONDTÁK

kovacs-magdi
Évek óta dolgozunk már együtt és eddig minden gondot sikeresen elhárítottak, hogy a munkánk zavartalan legyen. Ezúton is köszönjük szépen a munkátokat!
Kovács A. Magdolna, Csak a Nőknek magazin
pollagh-erika

Gyors és nagyon korrekt cég. A weboldal elkészülte után is rengeteg segítséget kaptunk tőlük az üzemeltetéshez és a gépeink karbantartásához is.

Pollágh Erika, Biotoxic.hu
horvath-takacs-szabolcs
Gördülékenyen ment minden! Mindig el lehetett érni őket a fejlesztés alatt, nem éreztem egy percig sem azt, hogy ne foglalkoznának velem.
Horváth-Takács Szabolcs, Focenza

PROJEKTEK

Legyen Ön is partnerünk! Az általunk elvégzett munkák közül néhányat megmutatunk, a teljesség igénye nélkül.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Informatikai segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

   TELEFONSZÁM

   NORMÁL MUNKAIDŐ

   H-P: 9:00 – 17:00

   VÉSZHELYZETI ÜGYELET

   H-V: 0:00 – 24:00

   TELEFONSZÁM

   NORMÁL MUNKAIDŐ

   H-P: 9:00 – 17:00

   VÉSZHELYZETI ÜGYELET

   H-V: 0:00 – 24:00