The Gourmet Company
„Minőség, művészet és egészség! Ez a jó sajt három ismérve.
Lyan Kft. néven 1992-ben indult cégünk édességek forgalmazásával. 2012. áprilisában jött létre alvállalkozásunk a The Gourmet Company, amellyel számos fesztiválon megjelentünk és megjelenünk.
The Gourmet Companyként prémium minőségű főleg alpesi kézműves sajtokat és biosajtokat forgalmazunk. Sajtjaink hosszú érlelésűek, a legtisztább szénatejből („heumilch”) készülnek az Alpok festői szépségű tájain, és mindegyik természetes módon LAKTÓZ-, GLUTÉN- ÉS GÉNTECHNOLÓGIAMENTES, valamint manufakturális keretek között készülnek.
Legtöbb sajtunk díjnyertes: többen elnyerték a World Cheese Award valameyik díját. Itt választják a világ legjobb sajtjait, amiket természetesen forgalmazunk is. Mások a World Championship Cheese Contesten lettek dobogósak, amelyik a világ legnagyobb sajtversenye. Némelyeket pedig a Käse-Kaiser (Sajtcsászár) díjjal tüntettek ki, s van, amelyiket egyszerre többel is.
Célunk megismertetni a vásárlókkal és a sajtkedvelőkkel ezeket a különleges sajtokat, amelyekhez foghatót sem ízben, sem minőségben nem találni máshol a Kárpát-medencében. Továbbá azt is fontosnak tartjuk, hogy ezeket a termékeket elérhetővé tegyük Magyarországon is, és a magyar sajtrajongók körén kívül azoknak is, akik laktózérzékenységük miatt nem fogyaszthat(ná)nak sajtot. Éppen ebből kifolyólag úgy állítottuk össze kínálatunkat, hogy minden sajtunk laktózmentes legyen, így senki sem marad ki a jó sajtok fogyasztásának élvezetéből.
Mindenkit arra invitálunk, hogy bátran keressenek és látogassanak meg minket akár fesztiválokon, akár személyesen, kóstolják meg kínálatunkat, s győződjenek meg róla első kézből, hogy nálunk a megbízható minőség az első!”
Forrás: thegourmetcompany.hu