SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk a KKV szektor igényeire specializálódott. Tevékenységi körünk kialakításánál figyelembe vettük az általános problémákat, amelyekkel a vállalkozások szembesülnek a megfelelő informatikai szakértelem nélkül.

Rendszergazda bérlés

Nem minden cég tud fenntartani egy állandó rendszergazdát. Bérelhető rendszergazda szolgáltatásunk segít Önnek visszaszorítani a költségeket!

Weboldal készítés

Profilunk szervers részét képezi a weboldalak, webáruházak tervezése, kivitelezése és javítása. Kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Hálózat építés

Új irodája van és szüksége lenne hálózatra? Felújítaná a meglévőt? Minősített Cisco mérnökeink segítenek megtervezni a megfelelő hálózatot.

Számítógép karbantartás

Minden számítógépnek szüksége van egy kis törődésre, karbantartásra, hogy Ön és munkatársai megfelelő ütemben végezhessék munkájukat.

Szerver telepítés

Egy modern iroda szerves részét képzei a megfelelő szerver környezet. Rendszermérnökeink segítenek a megfelelő rendszer kialakításában.

Tanácsadás

Ha bővíteni vagy korszerűsíteni szeretne, de nem tudja, merre induljon, forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk megtervezi Önnek az ideális irodát.

PARTNEREINK

Legyen Ön is a partnerünk! Vegye igénybe szolgáltatásaink valamelyikét, hogy zavartalan legyen a mindennapi munkája.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a továbbképzésekre, így kollégáink a legmagasabb szakmai színvonalon és a legmodernebb technológiák ismeretével végzik munkájukat. Akár rendszergazdára, technikusra vagy webfejlesztőre van szüksége, nálunk garantáltan a legjobbakat találja. Célunk, hogy egy olyan jól képzett csapat álljon az Ön vállakozása mögött, amit eddig csak a nagyvállalatok engedhettek meg maguknak.

Mérnökeink különféle Cisco és a Microsoft minősítő vizsgákkal rendelkeznek, így szakszerű segítséget nyújthatnak az Önök számára mind a hálózatok, mind a szerverek beállítása, telepítése terén. Szakképzett technikusaink garantáltan a segítségére lesznek, amennyiben irodája karbantartásáról van szó, vagy egyszerű számítógép javításról. Kiváló grafikus és programozó csapatunk is várja hívását, hogy elkészíthessék cége új weboldalát!

Nem csak a nagyvállalatoknak, de a KKV szektor szereplőinek is szüksége van a zavartalan működéshez egy jól működő hálózatra, megfelelően beállított szerverre és egy a céget bemutató, modern weboldalra. Partnereink minden informatikai segítséget és szolgáltatást maradéktalanul megkapnak tőlünk, így levesszük ezt a terhet a vállukról. Amennyiben szeretne csatlakozni elégedett ügyfeleink köréhez, vegye fel velünk a kapcsolatot!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Informatikai segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

TELEFONSZÁM

NORMÁL MUNKAIDŐ

H-P: 9:00 – 17:00

VÉSZHELYZETI ÜGYELET

H-V: 0:00 – 24:00

TELEFONSZÁM

NORMÁL MUNKAIDŐ

H-P: 9:00 – 17:00

VÉSZHELYZETI ÜGYELET

H-V: 0:00 – 24:00