SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk a KKV szektor igényeire specializálódott. Tevékenységi körünk kialakításánál figyelembe vettük az általános problémákat, amelyekkel a vállalkozások szembesülnek a megfelelő informatikai szakértelem nélkül.

Rendszergazda bérlés

Nem minden cég tud fenntartani egy állandó rendszergazdát. Bérelhető rendszergazda szolgáltatásunk segít Önnek visszaszorítani a költségeket!

RÉSZLETEK

Weboldal készítés

Profilunk szervers részét képezi a weboldalak, webáruházak tervezése, kivitelezése és javítása. Kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

RÉSZLETEK

Hálózat építés

Új irodája van és szüksége lenne hálózatra? Felújítaná a meglévőt? Minősített Cisco mérnökeink segítenek megtervezni a megfelelő hálózatot.

RÉSZLETEK

Számítógép karbantartás

Minden számítógépnek szüksége van egy kis törődésre, karbantartásra, hogy Ön és munkatársai megfelelő ütemben végezhessék munkájukat.

RÉSZLETEK

Szerver telepítés

Egy modern iroda szerves részét képzei a megfelelő szerver környezet. Rendszermérnökeink segítenek a megfelelő rendszer kialakításában.

RÉSZLETEK

Tanácsadás

Ha bővíteni vagy korszerűsíteni szeretne, de nem tudja, merre induljon, forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk megtervezi Önnek az ideális irodát.

RÉSZLETEK

PARTNEREINK

Legyen Ön is a partnerünk! Vegye igénybe szolgáltatásaink valamelyikét, hogy zavartalan legyen a mindennapi munkája.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Informatikai segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

TELEFONSZÁM

NORMÁL MUNKAIDŐ

H-P: 9:00 – 17:00

VÉSZHELYZETI ÜGYELET

H-V: 0:00 – 24:00

TELEFONSZÁM

NORMÁL MUNKAIDŐ

H-P: 9:00 – 17:00

VÉSZHELYZETI ÜGYELET

H-V: 0:00 – 24:00