Parkett-Zóna

„Cégünk kezdete elég régmúltra nyúlik vissza. Édesapám 1968-ban került fel Budapestre és kezdte el a szakipari iskolát. Megtanulta a melegburkolati szakmát, mely parketta, szőnyegpadló, PVC, Linóleum burkolatok fektetésére vonatkozott. Világ életében ebben a szakmában dolgozott, és már egészen kiskoromban vitt magával a munkáira. Volt olyan, hogy úgy csiszolta a parkettát, hogy a nyakában ültem. Így hát középiskolás koromra akarva akaratlanul megtanultam a szakma minden csínját-bínját.

Mikor saját vállalkozásomat elindítottam, ezeket a tudásokat használtam fel!

2001 szeptemberében indult a vállalkozás, egy családi ház pincéjében. A fejlődés folyamatos volt, és 2002 év elejétől már Szatmári András barátom is csatlakozott hozzám. Sok érdeklődő számára nagyon fontos volt, hogy szakmai oldalról is alátámasztjuk és segítjük döntésüket. Már a kezdetektől az volt a cél, hogy kialakítsunk egy olyan üzletet, ahol a melegburkoláshoz tartozó minden terméket és kiegészítőt be lehessen szerezni. A hozzánk betérő vevők összetudják hasonlítani az összes melegburkolati terméket, legyen az hagyományos csaphornyos parketta, laminált padló, vagy készparketták mint a szalagparketta vagy furnér padló, illetve rugalmas burkolatok, mint a PVC vagy linóleum padló és szőnyegpadló, de akár a parfaburkolatok illetve az új termékek melyek a vinyl, LVT padlók és kompozit padlók családja, amiket összetételük szerint különböző rövidítésekkel láttak el: SPC, CVC, RIGID, ALFA RIGID, WPC.

Speciális burkolatokkal és kiegészítő termékekkel is foglalkozunk, mint például a vezetőképes PVC, mely elengedhetetlen egy szerver szobában, vagy csúszásmentes PVC olyan helyiségebe, ahol fokozott veszélynek számít a csúszásveszély. Vagy itt vannak a sport padlók! Nem mindegy, hogy mennyire rugalmas egy óvodában egy iskolában, vagy egy nemzetközi versenyeket is lebonyolító sportcsarnokban a padlózat. Nagyon fontos, hogy gyerekkorban és felnőttkorban is megőrizzük az egészségünket. Tehát nem mindegy, hogy 2,5mm-es anyag vagy akár 8mm rugalmas burkolat kerül lefektetésre.”

Forrás: parkett-zona.hu

Parkett-Zóna
SZÜKSÉGES KOMPETENCIÁK

HTML, CSS, PHP, JS, jQuery, REST API, MySQLi, cPanel, Photoshop, Illustrator

KATEGÓRIÁK

Webfejlesztés / Grafikai munkák

JOGTULAJDONOS

Dinizon Bt.