KULACS UNDERGROUND

„Az előző évtizedben a Végállomás Presszótól volt hangos az esztergomi buszvég. Nehéz eldönteni, hogy kik szórakoztak jobban, a buszra várok vagy a hely vendégei. Az erős testvéri underground közösség a környékbeli punk, rock, skin, HC, metal, reaggie, ragga, ska, és elektro fanatikus rajongóiból állt. Mindenesetre mindig történt valami, pihent agyú bohózatba illő jelenet, miközben az egybegyűlt baráti társaságok néhány jó pofa sörrel igyekeztek a napi feszültséget oldani. Mégis a legtöbbekből az váltotta ki a csodálatot, hogy kortól, nemtől, politika nézettől és ideológiai meggyőződéstől függetlenül mindenki jól tudta magát érezni.

A Kulacs Underground ennek a helynek az örökségét szándékozik tovább vinni a régi/új vendégekkel és személyzettel. Az új helyszín maga is megérne legalább egy misét, azelőtt több alternatív és rock klubbot is üzemeltettek itt: Zed, Stress, Morison Pince klub néven és persze fiatalok közkedvelt ivó helye volt a nagy hírű Kulacs kocsma is.

Itt minden adott, hogy egy igazi underground paradicsomot hozzunk össze együtt, eme gyönyörű történelmi város szívében. Van egy jó hangulatú múlt századbeli kerthelyiség, egy romkocsma rész, alatta egy 500 éves pince, ami lehetőséget ad zenei rendezvényekre, vagy akár zenekari próbákra is. 2016 óta rendszeresen lépnek fel hazai és külföldi, neves és feltörekvő underground punk, HC, metal, hardrock zenekarok és pörgetik a lemezeket a DJ-k. A pince befogadóképessége erősen limitált, így első sorban olyan underground bandák szoktak fellépni, akik stílusukból adódóan nem tudnak nagyobb helyeket megtölteni, de annál fanatikusabb rajongótáborral rendelkeznek.

Ha nem szól a muzsika, akkor a jó társaság, a csocsóasztal, a zenegép és a fiatal vagy tini veterán pultosok felelnek a szórakozásért, a street, rom, rock, underground jelzőkkel bátran illethető klubban.”

Forrás: kulacs-underground.hu

Kulacs Underground
SZÜKSÉGES KOMPETENCIÁK

HTML, CSS, PHP, JS, jQuery MySQLi, cPanel, Photoshop, Illustrator

KATEGÓRIÁK

Webfejlesztés / Grafikai munkák

JOGTULAJDONOS

Szabó Gergely Tamás e.v.