Ferdinand Monarchia Sörház

„A Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház a Beugró étterem helyén nyitotta meg kapuit Kedves Vendégei előtt. Az elfogadtatással nehéz dolgunk lesz, hiszen a cseh konyha és vendégvárás csak a szívélyességben egyezik meg saját magyaros vendéglátásunkkal. Az ételek a mi ízvilágunktól nem esnek távol ugyan, de a főzési és sütési módok miatt mások, mint az idehaza megszokottak. Az ételek köreteiről nem is beszélve, hiszen a legtöbb étel mellé a knédli számos változatát kínálja a cseh konyha.

Na és persze itt van a sörkultúra, ami összeköt mindent, és egyben egy teljesen szokatlan feladatot állít elénk: a tradicionális cseh sörözői felszolgálást. Mert üres söröskorsó az asztalon nem lehet, csak teli, és a vendég előtt mindig ott kell legyen a fogyasztása egy papíron – ami persze nem számla.

Vendégnek és vendéglátónak is meg kell szokni ezt a fajta vendéglátást itt, Pesten is. Csehországban járva ez természetes nekünk is, de idehaza még gyakorolni kell. Hiszen mi nem kevesebbet vállaltunk, mint hogy egy kis Csehországot hozunk létre itt, a Szív utcában. Ehhez kérjük a segítségüket, akár a kinti csehországi tapasztalataik alapján, akár jobbító szándékú kritikájuk okán. Mert nem csak az elsők, de jók is szeretnénk lenni.”

Forrás: ferdi.hu

Ferdinand Monarchia Sörház
SZÜKSÉGES KOMPETENCIÁK

HTML, CSS, PHP, MySQLi, cPanel, Photoshop, Illustrator

KATEGÓRIÁK

Webfejlesztés / Grafikai munkák

JOGTULAJDONOS

Sörherceg Kft.